01

apr
2018

BANGKOK & KOH TAO & KOH PHANGAN & KOH SAMUI från 14.850:- SEK

Posted By : kruwe/ 1016

Billiga flyg

Res till underbara Thailand

 • Ta tåget till Surat Thani från Bangkok

 • Koh Nang Yuan

 • Chaweng Beach

Resebeskrivning Bangkok / Koh Samui

Ankomst / Bangkok / 2 Nätter / Superior

Vid ankomsten till Suvaranbhumi flygplats står vi redo att köra er till hotellet Furama Silom. Hotellet ligger i Silom området och ni har nära till restauranger och shopping. Furama Silom är inte ett särskilt stort hotell men erbjuder en mycket bra service och alla faciliteter man kan önska sig. Det finns också en pool på taket.

Nattåg / Surat Thani  – Koh Tao / 2nd Class Sovhytt

Kl 20.00 går tåget från Bangkoks tågstation (Hua Lampong Trainstation) till Surat Thani dit ni ankommer tidigt nästa morgon. Från Surat Thani åker ni direkt vidare till Koh Tao med bus och båt.  Att ta tåget till Surat Thani från Bangkok är en väldigt trevlig och annorlunda upplevelse som vi verkligen rekommenderar.

Koh Tao / 3 Nätter / Superior Bungalow

Väl framme på piren på Koh Tao blir ni upphämtade av personal från hotellet.  Ni bor på ett av våra favorit hotell, Sensi Paradise Resort på Mae Haad Beach. På Koh Tao kan ni njuta av blått vatten och vita stränder. Vi rekommenderar en tur till närliggande Koh Nang Yuan  som har en fantastiskt fin utsiktsplats. Eller varför inte prova på att dyka? Koh Tao är ett av världens dyk paradis.

Koh Phangan / 3 nätter / Superior Bungalow

Från Koh Tao åker ni med en kort båttur vidare till Koh Phangan. Här bor ni på Havana Beach Resort som ligger på vackra Thong Nai Pan Yai Beach. Koh Phangan är världskänd för sina fullmoon fester men ön har så mycket mer att erbjuda än det. Vi rekommenderar att hyra en longtail båt och åka runt ön med några stop så som på Bottle beach och på Mae Haad Beach

 

Havana Beach Resort som ligger på vackra Thong Nai Pan Yai Beach från luften

Koh Samui / 4 nätter / Superior Building

Efter 3 spännande dagar på Koh Phangan åker ni vidare med båt till Koh Samui. Här bor ni på Baan Chaweng Resort. Hotellet ligger på Chaweng Beach som är den längsta stranden på ön. Här kan ni njuta och bara ta det lugnt. Gillar ni att snorkla så rekommenderar vi en dagsutflykt till Angthong Marine Park där snorklingen är som bäst. Även en dagsutflykt till Bophuts Fiskyby är värt ett besök.

Från hotellet är det inte långt till flygplatsen där ni kan flyga direkt till Bangkok eller, om ni hellre önskar, ta båten tillbaka till fastlandet igen.

Avslappning / Shopping / Tåg / Sol

 

 

Pris från:

14.850 SEK per person

 • Flyg t/r från Stockholm till Bangkok
 • Flyg från Koh Samui till Bangkok
 • Priset är baserat på ovannämda hotel eller likvärdigt
 • Transfers ingår
 • Frukost ingår

Flygpriser och Hotell:

 • Vi baserar våra flygpriser på ett genomsnittspris under året. Och rekommenderar huvudsakligen våra favoriter:
  Qatar Airways, Emirates, Finnair, Norwegian, Thai Airways och Turkish Airlines
 • Förslagen är baserade på högsäsongspriser. Reser ni under lågsäsong blir priset ofta mycket lägre
 • Hotellen är endast förslag och kan enkelt bytas ut mot andra alternativ om ni önskar

Varför resa med oss?

 • Erbjuder de bästa priserna på rundresor i Asien
 • Vi har Sveriges bästa lokalkännedom på destinationer som Thailand och runt Asien. Det vi erbjuder er har vi personligen upplevt

Vad skiljer oss från mängden?

 • Vi har valt att ge våra kunder möjligheten att boka flyget själva på nätet.  Då det helt enkelt är så att det allt som oftast går att hitta billigare flyg om man letar runt själv på nätet. Våra gäster får på så vis en helt unik och skräddarsydd drömsemester till bästa pris!  Men naturligtvis hjälper vi er att boka flyg om ni tycker det är krångligt!

 

Skicka en förfrågan / Bangkok & Koh Tao & Koh Phangan & Samui