Res och upptäck

DRÖMRESOR, VI SKRÄDDARSYR DIN RESA TILL DE LÄGSTA PRISERNA

05

okt
2018

BORNEOS DJUNGEL OCH SOL & BAD

Posted By : kruwe/ 654

BORNEOS DJUNGEL OCH SOL & BAD

Dag 1: Ankomst Kota Kinabalu / Grandis Hotel / Superior rum / 3 Nätter

Vid ankomsten till flygplatsen Kota Kinabalu möter vi er och kör er till Grandis Hotel.
Grandis Hotel ligger i hjärtat av staden, bara 15 minuters bilresa från Kota Kinabalu internationella flygplats, och alldeles intill det hippaste kvarteret i staden med nära till shopping och restauranger.

Dag 2: Bunga Raya Luxury Island tour

Vi checkar in på Bunga Raya Island Resort Lounge på Jesselton bryggan innan båten tar oss till denna fantastiska ö som ägs av 5-stjärniga Bunga Raya Resort. Snorkla, paddla kajak eller bara njut och koppla av på denna fantastiska strand. Runt 16.00 går båten tillbaka till Kota Kinabalu igen.

Dag 3: Fri dag

Ni spenderar dagen på egen hand.

Dag 4: Flyg till Sandakan / Sepilok Nature Resort / 1 natt

Vi kör er till flygplatsen i Kota Kinabalu och ni flyger en kort bit till Sandakan där vi hämtar er på flygplatsen och kör er till Sepilok Nature Resort. Resorten är en fantastiskt anläggning mitt i djungeln med helt otroliga exotiska trädgårdar och en fantastisk atmosfär. Man fokuserar verkligen på att leva och verka i symbios med naturen.

Dag 5: Sandakan / Kinabatang Welands Resort / Deluxe Chalet / 2 nätter

På morgonen besöks Sepilok Orang Utan Rehabilitation Center. Vi tittar på en kort videodokumentär om rehabiliteringen av dessa otroliga djur innan det är dags för en promenad genom regnskogen för att se på när orangutangerna matas.

På förmiddagen fortsätter resan ombord på en båt till byn Abai, färden tar ca 1.5 timme. Från båten ser man sandstensklippor och även monument från andra världskriget.

På eftermiddagen byter vi till en mindre båt och åker sakta ut på floden. Vi söker efter vilda orangutanger, pygmé elefanter och proboscis apor. På kvällen tar vi ännu en tur ut i djungel för att uppleva än mer av de arter som är verksamma kvälls och nattetid. Vi övernattar på Kinabatangan Wetlands Resort.

 

Dag 6: Kinabatang Welands Resort

Tidig på morgonen kryssar vi ut på floden för att observera än mer djurliv och fågelliv. Vi besöker närliggande Oxbow Lake, Danau Pitas samt lokala fiskebyar där vi kommer nära inpå befolkningens vardag. Efter middagen åker vi ut på floden i mörkret för att se djuren som är aktiva på natten.

Dag 7: Flyg till Sandakan / Kota Kinabalu / Deluxe Sea View

Efter frukost går speedbåten åter till Sandakan och flygplatsen för en kort flygning till Kota Kinabalu. Vid ankomsten till Kota Kinabalu kör vi er till Shangri-La Rasa Ria Resort som ligger ca 45 min från Kota Kinabalu. Resorten ligger på Pantai Dalit Beach och är är en av de bästa semesterorterna i Malaysia. Resorten ligger mitt i ett naturreservat och har även är en miljövänlig mästerskaps golfbana.

Dag 10: Shangri-La Rasa Ria Resort & Spa / Deluxe Sea View

På egen hand

Dag 11: Shangri-La s Rasa Ria Resort & Spa / Deluxe Sea View

Dagen tillbringas på egen hand.

Dag 12: Hemresa

Transfer till flygplatsen ingår

DET BÄSTA AV BORNEO!

HÖJDPUNKTER:

 • Vilda orangutanger

 • Borneos djungel

 • 5 stjärniga hotell

 • Sol & bad

Skräddarsy efter er egna önskemål!

BORNEOS DJUNGEL ETT MINNE FÖR LIVET

Pris från:
16.490 SEK per person

 • Priset är baserat på ovan beskrivet program
 • I högsäsong kan tillägg förekomma
 • Transfers ingår
 • Inklusive frukost alla dagar / 4xLunch / 2xMiddag
 • Rums kategorier: Deluxe
 • Bokningsavgift 500:- SEK per vuxen
 • Flyg ingår inte, kontakta oss gärna för hjälp med inrikesflyget
SKICKA EN FÖRFRÅGAN

Bästa av Borneo