04

mar
2018

HANOI / HALONG BAY / SAIGON / PHU QOUC från 5.990 SEK

Posted By : kruwe/ 482

Billiga flyg

RESEBESKRIVNING HANOI / HALONG BAY / SAIGON / PHU QOUC

  • Det bästa av Vietnam

Ankomst / Hanoi / 2 nätter / Superior

Vid ankomsten står vår chaufför och väntar på er för transfer till Meracus Hotel. Här bor ni mitt i Hanoi och har nära till allt i denna otroligt spännande stad. Hanoi är Vietnams näst största stad efter Ho Chi Minh City. Den gamla stadsdelen är väl värt ett besök. Här är gatorna är uppkallade efter vilka produkter som säljs på dem. Det finns gott om tempel och pagoder att besöka. Enkolonn pagodan är nog den mest kända och väl värt ett besök.

Halong Bay / 1 natt / Deluxe Cabin

Efter upphämtning på hotellet går färden vidare till den Magiska Halong Bay. Ni upplever Halong bukten på bästa tänkbara sätt ombord på Garden Bay Cruise i en deluxe hytt. Naturen är mycket vacker och känd för sina spektakulära kalkstensöar. Halong Bay var även en av inspelningsplatserna i Bondfilmen Tomorrow Never Dies.

Hanoi / 1 natt / Superior

Efter den spännande upplevelsen i Halong Bay återvänder ni till till Hanoi och hotell Meracus. På eftermiddagen kan ni njuta av staden på egen hand.

Saigon / 3 nätter / Superior

Vid ankomsten till Saigon flygplats står chauffören redo att hämta er och köra er till hotellet Ruby River. Här bor ni i fina Deluxe rum. Ni har 3 dagar på er att uppleva stadens många sevärdheter och njuta av det myllrande stadslivet. Ho Chi Minh City, eller Saigon som staden tidigare hette, är Vietnams största stad med ca 7,5 miljoner invånare. Vi erbjuder många intressanta utflykter i och omkring staden. Många väljer en spännande dag i Cu Chi Tunnlarna eller en tur till Mekong Deltat.

Phu Qouc / 6 Nätter / Sea View Bungalow

På flygplatsen i Phu Qouc så står er chaufför redo att köra er vidare till Thanh Kieu Beach Resort. Phu Qouc är en mycket exotisk och väldigt vacker ö. Phu Qouc passar perfekt för lite avkoppling efter en veckas rundtur. Phu Qouc är Vietnams största ö med många fiskebyar och långa stränder att njuta av.

Transport tillbaka till flygplatsen ingår.

Halong Bay / VietnamS finaste ö

 

 

Pris från:

5.990 SEK per person

  • Priset är baserat på ovannämnda hotell eller likvärdigt
  • Rumskategorier: Superior / Deluxe / Sea View
  • Frukost ingår
  • Transfers ingår
  • Bokningsavgift 500:- SEK per person tillkommer
  • Kontakta oss gärna for mer information om inrikesflyg och biljettpriser i Vietnam
Skicka en förfrågan HANOI / HALONG BAY / SAIGON / PHU QOUC