Billiga flyg

HANOI / HALONG BAY / SAIGON / PHU QOUC

RESEBESKRIVNING 2 VUXNA & 2 BARN

Ankomst / Hanoi / 2 nätter / Familjerum

Vid ankomsten står vår chaufför och väntar på er för transfer vidare till Meracus Hotel. Hela familjen bor i ett stort och rymligt familjerum och ni  bor i centralt i denna myllrande stad och har nära till det mesta.

Hanoi är Vietnams näst största stad efter Ho Chi Minh. Den gamla stadsdelen är väl värt ett besök, här är gatorna uppkallade efter vad som säljs på respektive gata. Det finns även gott om tempel och pagoder att besöka så som exempelvis Enkolonn pagodan.

Halong Bay / 1 natt

Upphämtning på hotellet för vidare transport till den Magiska Halong Bay bukten. Där upplever ni den världsberömda bukten på bästa tänkbara sätt ombord på Garden Bay Cruise i Deluxe hytter. Här kan ni uppleva den otroligt vackra naturen med dess fantastiska kalkstensöar och där även James Bonds, Tomorrow Never Dies spelades in.

Hanoi / 1 natt / Familjerum

Efter den spännande upplevelsen i Halong Bay kommer ni tillbaka till Hanoi där ni återigen bor på Meracus.

Saigon / 3 nätter / Familjerum

Vid ankomst till Saigon flygplats står chauffören redo att hämta er och köra er till hotellet Lan Lan 2 där ni bor i familjerum. Ni upplever stadens enorma myller av människor och passar på att besöka några av stadens sevärdheter. Saigon, eller Ho Chi Minh som staden numera officiellt heter, är Vietnams största stad med ca 7,5 miljoner invånare. Vi arrangerar många intressanta dagsutflykter som utgår från Saigon. Så varför inte passa på att göra ett besök i Cu Chi Tunnlarna eller ta en tur till Mekong Deltat.

Phu Qouc / 6 Nätter / Familjebungalow, beachfront

På flygplatsen i Phu Qouc så står er chaufför redo att köra er vidare till Tropicana Resort där ni bor i Family Beachfront. Phu Qouc är en mycket vacker och mycket tropisk ö. Ön passar verkligen perfekt för lite avkoppling efter en veckas rundtur. Transport tillbaka till flygplatsen ingår.

SUPER DEAL

Det bästa av Vietnam

 

Pris från:

5.350 SEK per person, 2 vuxna och 2 barn.

  • Priset är baserat på ovannämda hotel eller likvärdigt
  • Rums katogerier: Familjerrum
  • Frukost ingår
  • Transfers ingår
  • Bokningsavgift 500:- SEK per vuxen / 250:- SEK per barn tillkommer
  • Flyg ingår ej, kontakta oss gärna för hjälp med detta
Skicka en förfrågan

HANOI & HALONG BAY & SAIGON & PHU QOUC
2 Vuxna / 2 Barn
Vi svarar er inom 24 timmar