Billiga flyg

Hanoi / Topas Ecolodge

Resebeskrivning 2 Vuxna & 2 Barn

  • Res till Vietnam i vinter, spännande resa för hela familjen

  • Mountain Getaway hos Topas Ecolodge

Ankomst / Hanoi / 3 Nätter / Familjerum

Vid ankomsten så står vår chaufför och väntar på er för transfer till centrala Hanoi. Här bor ni på Skylark Hotel är ett litet och mysigt hotell som ligger på  Phan Dinh Phung str och erbjuder både gym, pool och spa avdelning. Ni har gång avstånd till Hanois botaniska trädgård som är väl värt ett besök.

 

Topas Ecolodge / 2 Nätter / Executive Bungalow

Topas Mountain Express hämtar er vid ert hotell i Hanoi mellan 06,30 och 07,00. Resttiden till Topas Ecolodge är cirka 5 timmar. Den sista timmen far vi längs floden Muong Bo. Landskapet är orört och här finns många små byar. Väl framme disponerar du dagen efter egen önskan. Du kan prova ett Red Dao Herbal Bath eller njuta av en massage på lodgens nyöppnade spa. Natten tillbringar du i din privata bungalow, som har en fantastisk utsikt över den vida dalen under oss.

 

Nästa dag disponerar du också fritt och efter egen önskan. Om du så vill kan du gratis låna en mountainbike på hotellet och trampa dig runt och utforska de omkringliggande byarna. Du kan välja att delta i en organiserad halvdagstur, till fots och på mountain bike, för att uppleva naturen och besöka byarna i närheten. Eller boka en halvdagstur till Mount Fansipan, en av de högsta punkterna i Indokina (3 143 m). Man kommer upp på berget med den nybyggda kabelbanan.

Du fortsätter din avkopplande vistelse på Topas Ecolodge fram till kl. 15.00 då Topas Mountain Express hämtar dig och kör dig tillbaka till Hanoi igen.

Topas Ecolodge från luften

Hanoi / 2 Nätter / Familjerum

Boende på Splendid Star Suite som ligger bara några få hundra meter från Ngoc son Templet

Från Hanoi rekommenderar vi antigen att flyga inrikes till Saigon och sedan även besöka Mekong Deltat med boende på Mekong Lodge.Det går även enkelt att kombinera denna resa med andra länder så som Kambodja och Thailand.

Vackraste vyer i Asien

 

 

Pris från:

2.750 SEK per person. 2 Vuxna och 2 Barn

  • Priset är baserat på ovannämda hotel eller likvärdigt
  • Rums katogerier: Familje rum
  • Frukost ingår
  • Transfer ingår
  • Bokningsavgift 500:- SEK per vuxen / 250:- SEK per barn tillkommer
  • Flyg ingår ej, Kontakta oss gärna för hjälp med detta
Skicka en förfrågan

Hanoi / Topas Ecolodge / Hanoi
2 Vuxna / 2 Barn
Vi svarar er inom 24 timmar