04

mar
2018

ANGKOR WAT / KOH CHANG / KOH KOOD från 10.490 SEK

Posted By : kruwe/ 613

Billiga flyg

Resebeskrivning Thailand & Kambodja

  • Perfekt kombination av historia, sol och bad

  • Guidad heldagstur i Angkor Wat ingår

Ankomst / Siem Reap / 3 Nätter / Deluxe Suite

Vid ankomsten till flygplatsen i Siem Reap står vi redo att köra er till hjärtat av staden. Väl framme i Siem Reap bor vi på 4 stjärninga Cheathata Angkor som ligger på mindre än 5 minuters gångavstånd till nattmarknaden.

Nästa morgon hämtar vi er på hotellet och ni har en spännande utflykt framför er. Vår guide visar er denna dag runt fantastiska  Angkor Wat och Tonle Sap. Vi börjar på den södra sidan vid Angkor Thom och fortsätter till de enorma uthuggna ansiktena vid Bayon och vidare till Ta Prohm templet. Efter lunch fortsätter vi mot Tonle Sap Lake där vi besöker en flytande skola och små fiskebyar. På vägen tillbaka mot hotellet stannar vi till vid en risodling och får smaka på Kambodjas egna ”sticky rice”.

Koh Chang / 6 Nätter / Deluxe Garden Bungalow

Vi hämtar er i receptionen på hotellet och åker vidare mot Poi Pet gränsen. Väl inne i Thailand fortsätter vi rakt söderut mot Koh Chang. Denna fantastiska ö erbjuder en mycket bra mix av natur, bad och aktiviteter. Väl framme på ön checkar vi in på Paradise Resort som ligger vid den lugna stranden Klong Prao.  Vi rekommenderar ett besök vid den gamla fiskebyn Bang Bao och att utforska den mer okända östra sidan av ön som fortfarande är så gott som orörd av turismen.

Koh Kood / 3 Nätter / Deluxe Villa

Efter vistelsen på Koh Chang bär det av med båt till Koh Kood. Resan tar cirka en timme. Koh Kood är helt klart en av de vackraste öarna i Thailand. Det finns gott om tid att upptäcka ön på moped eller med taxi. Och det finns gott om tid att bara slappna av och njuta av de fina stränderna och det glasklara vattnet. Ni bor på Paradise Beach Resort och har endast ett fåtal meter ner till den fantastiska Tapao stranden.

Avresa

Från Koh Kood åker ni direkt till fastlandet där vår chaufför står och väntar på er. Chauffören kan antingen köra er direkt till flygplatsen eller ni kan välja att tillbringa några dagar i Bangkok, innan det blir dags för hemresa.

Upplev Ankor Wat / Koh Chang / Koh Kood

Pris från:

10.490 SEK per person

  • Priset är baserat på ovannämnda hotell eller likvärdigt
  • Rumskategorier: Deluxe / Villa / Studio
  • Transfers ingår
  • Frukost ingår
  • Bokningsavgift 500:- SEK per person tillkommer
  • Guidad heldagstur i Angkor Wat ingår
  • Kostnad för visum ingår ej
  • Flyg ingår ej. Kontakta oss gärna för hjälp med detta
Skicka en förfrågan / Siem Reap / Koh Chang / Koh Kood