01

okt
2018

KUALA LUMPUR & LANGKWAI & LIPE

Posted By : jonas/ 788

Billiga flyg

En underbara resa till Langkawi, Koh Lipe och Kuala Lumpur

  • Asiens 2 finaste öar

  • Fantastiska stränder

  • Storstad

Ankomst / Kuala Lumpur / 3 Nätter / Deluxe

Vid ankomst till Kuala Lumpur står vår chaufför redo och ni får en behaglig privat transfer till Verdant Hill. Hotellet ligger mitt i Kuala Lumpur med gångavstånd till KL Tower och nära till bra shopping såsom Pavilion Shopping Mall. Ni bor i fina Deluxe rum och börjar er semester med 3 nätter i denna fantastiska stad innan det är dags att uppleva 2 av Asiens absolut finaste öar.

Langkawi / 5 Nätter / Superior

Vår chaufför hämtar er vid hotellet och kör er till Kuala Lumpurs flygplats, där ni flyger till Langkawi. Vid ankomsten står vår chaufför redo att köra er till superfina Holiday Villa som har en privat strand. Här tillbringar ni 5 nätter och njuter av blått vatten och vita stränder. För den som inte bara vill ligga på stranden rekommenderar vi att ta en tur till den adrenalinhöjande zipline parken Skytrax. Eller varför inte ta linbanan upp till en höjd av 700 meter över havet och njut av fantastiska vyer.

Koh Lipe / 5 Nätter / Deluxe

Ni åker på morgonen med båt vidare till Koh Lipe i Thailand. Koh Lipe ligger endast ca 40 Kilometer från Langkwai. Ni checkar in på fantastiska Bundhaya Resort som ligger på Pattaya Beach. Här njuter ni av denna fantastiska ö i 6 dagar. Koh Lipe erbjuder mycket mer än bara vita stränder och blått vatten. En dagstur till Koh Adang är också att rekommendera.

Hemresa

Efter en fantastisk resa till  Langkwai och Koh Lipe ingår transfer tillbaka till Langkawi flygplats.

ASIENs FINASTE STRÄNDER

 

 

 

Pris från: 9.495 SEK per person

Priset är baserat på nämnda hotell eller likvärdigt
Transfers ingår
Rums kategorier: Deluxe
Frukost ingår
Bokningsavgift 500:- SEK per vuxen tillkommer
Flyg ingår ej. Kontakta oss för hjälp med detta

Skicka en förfrågan

Resa till Langkwai och Koh Lipe
Vi svarar era inom 24 timmar