PHNOM PENH & SIEM REAP & KOH CHANG & BANGKOK

Billiga Flyg

PHNOM PENH / SIEM REAP / KOH CHANG / BANGKOK

Resebeskrivning 2 Vuxna & 2 Barn

  • En resa till Kambodja är ett minne för livet och ett riktigt spännade äventyr för hela familjen

Ankomst / Phnom Penh / 2 nätter / Familjerum

Vid ankomst till Phnom Penh flygplats träffar ni vår chaufför som kör er till 4 stjärniga Rambutan Resort som är ett av de absolut bästa hotellen i Phnom Penh.

I Phnom Penh kan ni njuta den annorlunda och fantastiska känsla man får av att besöka denna stad. Denna underbara huvudstad kallas ibland för österns Paris. Då staden har många byggnader i fransk kolonialstil kombinerat med modern arkitektur. Från hotellet så kan ni enkelt ta en ta en Tuk Tuk till Riverside. Det tar ca 10 minuter och kostar ca 5 USD. Från Riverside så kan ni njuta av en de många bra restauranger med utsikt över Tonle floden.

Vi erbjuder flera spännande lokala dagsutflykter för er som inte bara vill ströva runt i staden på egen hand.

Siem Reap / 3 Nätter / Familjerum

Vår chaufför hämtar er på hotellet och kör er till ert hotell i Siem Reap. Ni åker i lugn och ro genom den Kambodjanska landsbygden. Resan tar ca 4 timmar och väl framme i Siem Reap checkar ni in på lyxiga Angkor Tara. Ni bor i hjärtat av Siem Reap och nära till berömda Angkor Wat och till Pub street området. Vi rekommenderar även ett besök på Asana Old Wooden House för något att dricka och äta i en väldigt mysig traditionell Kambodjansk atmosfär.

Att besöka Angkor Wat kan antigen göras på egenhand eller med guide. Vill ni inte gå till fots finns det även möjlighet att åka med på en guidad cykeltur runt de fantastiska templen. Det är en alldeles speciell upplevelse att se soluppgången innan de flesta besökarna har kommit till tempelområdet.

Koh Chang / 5 Nätter / Deluxe Garden Bungalow

Vi hämtar er på hotellet och åker vidare mot den Thailändska gränsen, Poi Pet. När visumet är klart kör vi mot Koh Chang som ligger ca 3 timmars bilfärd från gränsen. Koh Chang är en fantastiskt fin ö och 80% av ytan är nationalpark så det mesta av ön är fortfarande helt orört. V rekommenderar en tur till Klong Prao vattenfallet tidigt på morgonen innan de andra besökarna har anlänt, så ni får hela vattenfallet för er själva. Ni bor på Paradise Resort som ligger på den barnvänliga Klong Prao stranden. Ni har gångavstånd till små butiker och trevliga restauranger i den lilla byn Chai Chet. Och till vattenfallet tar det ca 5 minuter med taxi (Songtheaw).

Bangkok / 2 nätter / Familje Suite

Vår chaufför hämtar er på hotellet och ni fortsätter till huvudstaden Bangkok. Här bor ni bredvid Chao Praya floden på Ramada Plaza Menam. Hotellet ligger väldigt bra till och ni har nära till både Asiatique och de klassiska shoppingställena såsom MBK och Paragon.

En resa till Kambodja kan enkelt kombineras med andra länder i Asien. Varför inte kombinera med en spännande båttur från Phnom Penh hela vägen till Saigon,  Vietnam? Läs mer…

Historia / Sol&Bad / Shopping

 

 

Pris från:

6.325 SEK per familj, 2 Vuxna och 2 Barn

  • Priset är baserat på ovannämda hotel eller likvärdigt
  • Rums katogerier: Familjerum
  • Transfers ingår
  • Frukost ingår
  • Bokningsavgift 500:- SEK per vuxen / 250:- SEK per barn tillkommer
  • Visum ingår ej
  • Flyg ingår ej, kontakta oss gärna för hjälp med detta
Skicka en förfrågan

PHNOM PENH / SIEM REAP / KOH CHANG / BANGKOK
2 Vuxna / 2 Barn Vi svarar er inom 24 timmar


Billiga flyg