Billiga Flyg

SIEM REAP / PHNOM PHEN / KOH RONG

Resebeskrivning 2 Vuxna & 2 Barn

  • Spännade för hela familjen

Ankomst / Siem Reap / 3 nätter / Familjerum

Vid ankomsten till Siem Reap flygplats står vi redo att köra er till 4 stjärniga Cheathata Angkor som ligger i mitt i Siem Reap och nära till berömda Angkor Wat. Som är det mest berömda templet i Siem Reap. Att besöka dessa fantastiska tempel är verkligen ett måste när man ändå är Kambodja.

Ni kan antingen besöka Angkor Wat på egen hand eller med en guide. Känns det långt att gå finns det även möjlighet att åka med på en guidad cykeltur runt de fantastiska templen. Det är en alldeles speciell upplevelse att se templen i soluppgången innan de flesta besökarna har kommit till tempel området.

Phnom Penh / 4 Nätter / Familjerum

Ni åker i lugnt tempo genom landsbygden ner till huvudstaden Phnom Penh. Här bor ni nära floden på Queen Grand Boutique Resort som är ett väldigt mysigt hotell och som har en rooftop pool ni kan svalka er i.

Phnom Penh kallas ibland österns Paris. Här blandas fransk kolonialstil och modern arkitektur. Ni kommer att uppleva den annorlunda och fantastiska känslan man får av att besöka denna mycket speciella stad. Vi rekommenderar även en dagsutflykt till S-21 som är en mycket stark upplevelse

Long Set Resort / 5 Nätter / Familjebungalow

Ni lämnar Phnom Penh bakom er och åker i lugn takt ner till södra Kambodja och Shianoukville. Här ifrån går båten till Koh Rong som är en helt fantastik ö. Båten släpper av er direkt på stranden utanför ert hotell som ligger på otroligt vackra K4 beach. Hotellet har även fräscht gym och en mysig pool. Transfer tillbaka från Koh Rong till Phnom Pehn ingår. (Via Shianoukville)

KAMBODJAS FINASTE STRÄNDER / Storstad

 

 

Pris från:

5.095 SEK per person, 2 Vuxna och 2 Barn

  • Priset är baserat på ovannämda hotel eller likvärdigt
  • Rums katogerier: Familjerum
  • Transfers ingår
  • Frukost ingår
  • Bokningsavgift 500:- SEK per vuxen / 250:- SEK per barn tillkommer
  • Flyg ingår ej, kontakta oss gärna hjälp med detta
Skicka en förfrågan

SIEM REAP / PHONM PHEN / SHIANOUKVILLE
2 Vuxna / 2 Barn
Vi svarar er inom 24 timmar