CHIANG MAI & CHIANG RAI, 4 Dagar

från2 350kr

CHIANG MAI & CHIANG RAI, 4 Dagar

Avgång

Dagligen

Längd

4 dagar / 3 nätter

Views

625
Försäkring
Lunch Inkluderat
Entreéavgifter
Rese guide

Dag 1 / Centara Duangtawan Hotel

På morgonen hämtar vi dig på flygplatsen eller tågstationen och kör till hotellet som ligger nära den berömda nattmarknaden. Efter incheckning på hotellet äter vi lunch och besöker det berömda templet Doi Suthep, som blev färdigställt år 1383. På vägen tillbaka från Doi Supthep stannar vi vid det lilla vattenfallet Huay Kaew och den fina blomstermarknaden som ligger nära China Town. Eftermiddagen och kvällen tillbringar du på egen hand.

Dag 2 / My Dream Guest House

Efter en tidig frukost, redan kl. 06.30, besöker vi munkarna och vi ger dem mat på ett traditionellt buddistiskt vis. Vi fortsätter sedan vår resa och besöker en känd orkide odling och Chiang Dao Cave. Vi äter vår lunch vid Kok floden i Tha Ton och här byter vi fordon till en longtail båt och vi färdas på denna fantastiska flod och besöker byar där Karen folket som är ursprungsbefolkningen i detta område fortfarande lever. På eftermiddagen kommer vi att komma fram till My Dream Guest House där vi stannar för natten. Innan middagen hinner vi med att gå runt och bekanta oss i Karen Byn. Middagen äter vi på gästhuset.

Dag 3 / Wiang Inn

Efter frukosten tar vår longtail båt oss till Chiang Rai, där en buss väntar på oss och vi fortsätter med den till gränsen till Burma vid Mai Sai Border. Man kan nästan ta på den speciella atmosfär som råder här. Den som så önskar kan även hinna med ett kort besök inne i Burma. Efter besöket vid Mai Sai fortsätter vi färden mot Den Gyllene Triangeln och gör ett uppehåll för lunch. Väl framme vid Den Gyllene Triangeln gör vi ett besök på opium museet och vi hinner även med en kort båttur på Mekong floden. På tillbaka resan till Chiang Rai stannar vi i Chiang Saen som är den gamla huvudstaden i det forna kungariket Lanna. Vi kommer komma fram till vårt hotell som ligger nära nattmarknaden i Chiang Rai på sena eftermiddagen.

Dag 4

Efter att ha ätit vår frukost besöker vi barnhemmet Ban Civit Mai, som 1989 startades av ett svenskt par. Efter det intressanta besöket på barnhemmet fortsätter vi till Det Vita Templet, eller Wat Arun som det egentligen heter. Wat Arun anses vara ett av de vackraste och mest speciella tempelbyggnaderna I Thailand. Efter besöket vid Wat Arun fortsätter vi antingen till hotellet i Chiang Mai eller ut till flygplatsen i Chiang Rai helt beroende på er nästa destination!

 

Turen inkluderar:

  • Engelsktalande guide

  • Måltider beskrivna i programmet

  • 3 övernattningar

  • Inträdesavgifter och aktiviteter beskrivna i programmet

 

hilltribe / chiang rai

 

 

Pris från:

4.690 SEK per person (2 resenärer)
2,890 SEK per person (4 resenärer)
2.350 SEK per person (6 resenärer)

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Avgång Duration
CHIANG MAI & CHIANG RAI, 4 Dagar 2 350 kr 0 kr 0 Anytime 4 dagar / 3 nätter

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal 0 kr
Total 0 kr

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is