DEN GYLLENE TRIANGELN, 4 Dagar

från3 390kr

DEN GYLLENE TRIANGELN, 4 Dagar

Avgång

Dagligen

Längd

4 dagar / 3 nätter

Views

621
Försäkring
Lunch Inkluderat
Entreéavgifter
Rese guide

Dag 1 / Maekok River Village Resort (lunch)

Vi hämtar dig på hotellet i Chiang Mai och vi kör till otroligt vacker Orkide farmen in Mae Rim. Här finns det många olika vackra orkidesorter och även en mängd olika sorters fjärilar. Efter besöket fortsätter vi till Chiang Dao Elephant Camp  där vi kommer nära dessa vackra djur och ser hur de badar. Därefter följer en tur på elefantryggen för den som vill. Efter lunch fortsätter vi till Tha Ton och här checkar vi in på Maekok River Village Resort. Vi har eftermiddagen och kvällen på oss att på egen hand att utforska denna lilla by och dess fantastiskt fina omgivningar.

Dag 2 / Maekok River Village Resort (frukost/lunch)

Efter frukost provar vi på en cykeltur runt Tha Ton och bekantar oss med det lokala livet. Vi tar oss tillbaka till hotellet och far sedan vidare med en longtail båt längs floden Kok. Vi besöker ursprungsbefolkningen (Karen folket) och äter lunch i byn. Efter lunchen ser vi oss omkring i den lilla byn där Karen folket gärna delar med sig av hur livet ser ut idag. Vi återvänder sedan med båt till Maekok River Village Resort igen och testar vi våra färdigheter i köket på en Thailändsk kock skola!

Dag 3 / Imperial Golden Triangle Hotel (frukost/lunch)

Efter frukost fortsätter vi till Mae Sai. Vi besöker sedan även gränsen till Burma vid Mae Sai och äter vår lunch här innan vi fortsätter till mytomspunna Den Gyllene Triangeln. För att få en lite annorlunda vy tar vi en båttur på Mekong och beskådar Den Gyllene Triangeln från sjösidan. Vi hinner också med ett besök på Opium Museum innan vi checkar in på vårt hotel för natten.

Dag 4 / (frukost/lunch)

Vi äter vår frukost på hotellet och beger oss till Chiang Saen, den gamla huvudstaden i det då bestående kungariket Lanna. Vi fortsätter sedan söderut mot Chiang Rai där vi besöker  det berömda Vita Templet (Wat Arun). Efter att vi har ätit vår lunch tar vi en rundtur med cykeltaxi och utforskar Chiang Rai vidare. Efter rundturen åker vi tillbaka till vårt hotell eller till flygplatsen beroende på din nästa destination!

Turen inkluderar:

  • Engelsktalande guide

  • Måltider beskrivna i programmet

  • 3 övernattningar

  • Inträdesavgifter till Den Gyllene Triangeln, Opium Museum och de aktiviteter beskrivna i programmet

DEN GYLLENE TRIANGELN

Karen byar / vita tempel

 

 

 

Priser från:

5.890 SEK per person (2 resenärer)
4.100 SEK per person (4 resenärer)
3.390 SEK per person (6 resenärer)

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Avgång Duration
DEN GYLLENE TRIANGELN, 4 Dagar 3 390 kr 0 kr 0 Anytime 4 dagar / 3 nätter

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal 0 kr
Total 0 kr

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is