Khao Sok nationalpark

från2 790kr

Khao Sok nationalpark

Avgång

Dagligen

Längd

3 dagar

Views

1602

Upplev Khao Sok Nationalpark på bästa sätt. Detta är en mycket spännande 3 dagars utflykt som passar hela familjen. Ni kommer verkligen nära in på djungeln och får många minnesvärda upplevelser.

Turen startar vanligtvis med upphämtning på ert hotell i Phuket. Om ni vill utgå från Bangkok är det inget problem. Vi rekommenderar då att ni tar nattåget eller flyget till Surat Thani där vi hämtar er på stationen eller på flygplatsen för att sedan fortsätta till nationalparken. Sista dagen blir ni avsläppta på ert hotell i Phuket.

Försäkring
Lunch Inkluderat
Entreéavgifter
Rese guide

 

Khao Sok Nationalpark (Lunch/Middag)

Vi hämtar dig på ditt hotell i Phuket eller Khao Lak och vi åker in en privat minibus till Khao Sok National Park. Vi besöker på vägen dit Tsunami Museum och Khao Sok Elefantcamp. För den som vill finns det möjlighet att ta en tur elefantryggen eller gå vid sidan av elefanten. Turen slutar vid ett vackert vattenfall där det finns möjlighet att bada och njuta av den fantastiska utsikten. Efter bad och relax fortsätter vi mot Khao Sok Tree House där vi kommer att övernatta, här serveras även lunchen. Efter att vi är mätta och belåtna tar vi en vandringstur i den tropiska regnskogen för att bland annat se Rafflesia (den största blomman i världen). På eftermiddagen njuter vi av en klassisk thailändsk massage eller en fotmassage. Kvällen spenderas i Khao Sok Tree House på egen hand.

Cheow Lan Lake (Frukost/Lunch/Middag)

Efter frukosten gör vi ett besök i fiskgrottorna och tar därefter en spännande tur i djungelkanot längs Sokfloden. Vi njuter sedan av en god lunch och på eftermiddagen anländer vi till Gui-Lin eller Cheow Lan Lake som det egentligen heter. Namnet Gui-Lin kommer från den vackra platsen i Kina och många tycker att Cheow Lan Lake påminner om denna underbara plats. När vi har kommit fram till vårt Raft House där vi stannar för natten kan vi koppla av eller ta ett uppfriskande bad i Cheow Lan sjön. På kvällen serveras det en god middag och vi åker senare på natten ut på en spännande safari tur ombord på en longtail båt för att se vilka djur som är vakna nattetid.

Nam Ta Lu Cave (Frukost/Lunch)

Efter en god natts sömn och en härlig frukost går vi ut på en djungel och grottvandring vid Nam Ta Lu Cave.  Efter lunch besöker vi en mycket vacker Pagoda innan det är dags att för avfärd tillbaka till ert hotell i Phuket eller Khao Lak igen.

 

Khao Sok Nationalpark ett minne för livet!

 

 

Priser från:

2.790 SEK per vuxen
2.500 SEK per barn

Priserna inkluderar transfer till och från ert hotell i Phuket samt mat enligt programmet. Utgår ni från Bangkok finns det möjligheter att antingen resa med tåg eller att ta flyget. Kontakta oss gärna för mer information.

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Avgång Duration
Khao Sok nationalpark 2 790 kr 0 kr 0 Anytime 3 dagar

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal 0 kr
Total 0 kr

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is