MAE HONG SON & PAI, 3 Dagar

från2 100kr

MAE HONG SON & PAI, 3 Dagar

Avgång

Dagligen

Längd

3 dagar / 2 nätter

Views

416
Försäkring
Lunch Inkluderat
Entreéavgifter
Rese guide

Dag 1 / Fern Resort (lunch)

Vi hämtar dig på hotellet du bor på i Chiang Mai eller flygplatsen och vi kör upp så långt man kan komma på toppen på det högsta berget I Thailand, Doi Inthanon som mäter 2.565 meter över havet. Här ifrån har vi en otrolig utsikt över bergen och ett helt annat klimat. I Januari månad kan det bli så lite som nollgradigt. På vägen uppför berget besöker vi även ett vattenfall. Vi har också tid att göra en vandring till fots på cirka 1,5 timme i denna vackra Nationalpark. Efter lunchen kör vi ner igen och åker mot Mae Hong Son. Denna lilla pittoreska by med ca 7000 invånare ligger otroligt vackert inbäddad bland bergen.  På kvällen gör vi ett även ett besök på den lokala marknaden.

Dag 2 / Belle Villa Resort (frukost/lunch)

Efter frukosten åker vi med en longtail båt längs floden och besöker Kayan Lahwi folket mer känt som Karenfolket där de berömda långhalsade kvinnorna härstammar ifrån. De får från runt 5 års åldern redan ringar runt halsen som med tiden byggs på, ring för ring. Vi kör efter detta spännande möte vidare mot Pai och besöker under färden en av de berömda grottorna. Vi äter lunch på ett lokal restaurang och anländer till Pai på eftermiddagen.  Pai var för så lite som 10 år sedan en relativt okänd by i Norra Thailand men har med åren blivit berömd för sin avslappnande och hippie liknande känsla.

Dag 3 / Hemresa (frukost/lunch)

Pai erbjuder många sevärdheter.  Vi startar efter frukost med Grand Canyon eller Kong Lan som det heter på Thailändska. Naturen här skiljer sig avsevärd mot sin omgivning med ett mer sorts kusligt men vackert öken landskap med 30 meter djupa dalar. Vi vänder hemåt till Chiang mai men först hinner vi  med ett stop på Coffee in Love som är ett välkänt kafe som har suveränt fina vyer och väldigt gott kafe. Vi hinner även ett stop vi Hot Spring innan vi slutligen når Chiang Mai och säger adjö.

 

En kort rundresa till norra Thailand är ett perfekt sätt att se mer än bara strand och hav och kan enkelt kombineras med varandra.

 

Karen folket / Grand Canyon

 

 

Priser från:

3.900 SEK per person (2 resenärer)
2.500 SEK per person (4 resenärer)
2.100 SEK per person (6 resenärer)

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Avgång Duration
MAE HONG SON & PAI, 3 Dagar 2 100 kr 0 kr 0 Anytime 3 dagar / 2 nätter

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal 0 kr
Total 0 kr

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is