Mountain Getaway på Topas Ecolodge

från2 500kr

Mountain Getaway på Topas Ecolodge

Avgång

Dagligen

Längd

3 dagar 2 nätter

Views

569

Vi besöker Vietnams högsta berg. Resan dit går genom landsbygd och risfält i en åttasitsig specialinredd lyxig minibuss med rymliga och sköna säten. Resan från Hanoi till Sapa tar 5 timmar då Topas Ecolodge ligger ca 18 km från Sapa, djupt inne i Hoang Lien bergskedjan. Resortens 25 bungalows har en praktfull utsikt över dalen med vy över byarna Ban Ho och Thanh Phu. Programmet är utformat för att ge dig en avkopplande och minnesvärd vistelse på Topas Ecolodge. Du kommer att uppleva det storslagna landskapet i norra Vietnam med sina små samhällen och unika kulturer.  Det är naturligtvis möjligt att förlänga med en eller flera nätter.

Försäkring
Lunch Inkluderat
Entreéavgifter
Rese guide

Dag 1

Den lyxiga minibussen Topas Mountain Express hämtar dig vid ditt hotell i Hanoi mellan 06,30 och 07,00. Resttiden till Topas Ecolodge är cirka 5 timmar. Den sista timmen på vår transfer far vi längs floden Muong Bo. Här är landskapet orört och vi ser många små byar längs vägen. Väl framme på Topas Ecolodge checkar vi in i vår Bungalow och kommer att överraskas av den helt otroliga utsikten. Resten av dagen disponeras efter egen önskan. Varför inte pröva ett Red Dao Herbal Bath eller njuta av en massage på lodgens nyöppnade spa.

Dag 2

Denna dag disponeras fritt och efter egen önskan. Om du så vill kan du gratis låna en mountainbike på hotellet och trampa dig runt och utforska de omkringliggande byarna. Du kan välja att delta i en organiserad halvdagstur, till fots och på mountainbike för att uppleva naturen och besöka byarna i närheten. Eller varför inte boka en halvdagstur till Mount Fansipan, en av de högsta punkterna i Indokina (3 143 m). Man kommer enkelt upp på berget med den nybyggda kabelbanan. Det finns många olika aktiviteter och utflykter för den som vill.

Dag 3

Du fortsätter din avkopplande vistelse på Topas Ecolodge fram till kl. 15.00 då Topas Mountain Express hämtar dig och kör dig till ditt hotell i de gamla kvarteren i Hanoi eller i Tay Ho distriktet.

Ingår:

  • Tur och retur transport från ert hotell i Hanoi
  • Lokal engelsktalande guide i Sapa
  • Övernattning i Private Bungalow
  • Inträdesavgifter och nödvändiga tillstånd
  • Vatten och en liten fräsch, kall handduk under sightseeing

 

 

Vietnams vackraste vyer!

 

 

Priser från:

2.500:- SEK per person *baserat på 2 personer
750:- SEK Barn (4-11 år)

 

 

Se Topas Ecolodge från luften och mycket annat

 

 

 

 

 

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Avgång Duration
Mountain Getaway på Topas Ecolodge 2 500 kr 0 kr 0 Anytime 3 dagar 2 nätter

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal 0 kr
Total 0 kr

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is