Sukhothai 3 dagar

från3 500kr

Sukhothai 3 dagar

Avgång

Dagligen

Längd

3 dagar / 2 nätter

Views

460

Följ med oss på en spännande 3 dagar resa till Sukhothai i norra Thailand som grundades på 1200-talet. Sukhothai, som bokstavligen betyder ”dawn of happiness” var det första verkligt oberoende Thailändska kungariket och hade sin en guldålder under King Ramkhamhaeng, som anses ha skapat det Thailändska alfabetet. De magnifika templen och monumenten i Sukhothai har blivit kärleksfullt restaurerade och Sukhothai Historical Park finns nu på UNESCOs världsarvslista.

Försäkring
Lunch Inkluderat
Entreéavgifter
Rese guide

Dag 1 /  Poom Garden Resort (lunch)

Vi hämtar dig på hotellet i Chiang Mai eller flygplatsen och kör mot Lampang. Vi besöker på vägen Lampang Elephant Conservation Center och tar en tur på elefantryggen (för den som vill). Efter lunchen besöker vi den intressanta lokala marknaden Thung Kwai som ligger mitt i Lampang. Efter vi har strosat runt på marknaden åker vi vidare till Prae och tillbringar en avslappnande eftermiddag med möjlighet att upptäcka denna vackra plats på egen hand.

Dag 2 / Legendha Sukhothai (lunch/frukost)

Efter frukosten tar vi en cykeltur in i Phrae och besöker den lokala marknaden. Phrae var en gång i tiden centrum för handeln med trädslaget teak som var populärt för möbeltillverkning i bland annat Skandinavien. Efter morgonens cykeltur fortsätter vi med ett besök på det vackra Novice Templet. Vi njuter av vår lunch och fortsätter färden genom det vackra bergslandskapet tills vi kommer fram till Sukhothai.

Dag 3 / Hemresa

Efter frukost beger vi oss på cykel till Sukhothai Historical Park. Sukhothai var den första huvudstaden i Thailand och en viktig har haft en mycket viktigt roll genom tiderna.  Vi tar oss vidare på våra cyklar och besöker de historiskt viktigaste och vackraste sevärdheterna i denna vackra stad. Efter lunch säger vi adjö och kör dig till flygplatsen i Sukhothai eller återvänder till Chiang Mai igen.

Inkluderar:

  • Engelsktalande guide

  • Måltider beskrivna i programmet

  • 2 övernattningar

  • Inträdesavgifter och aktiviteter beskrivna i programmet

spännande historia

 

 

Pris från:

3.500 SEK per person (2 resenärer)
2.500 SEK per person (4 resenärer)
2.100 SEK per person (6 resenärer)

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Avgång Duration
Sukhothai 3 dagar 3 500 kr 0 kr 0 Anytime 3 dagar / 2 nätter

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal 0 kr
Total 0 kr

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is