Thailand Rundresa 11 Dagar

från8 790kr

Thailand Rundresa 11 Dagar

Avgång

Dagligen

Längd

11 dagar / 10 nätter

Views

379

Följ med oss på en spännande rundresa i Thailand. Vi visar dig de mest intressanta och spännande platserna på denna upptäcktsfärd. Långt bort från de vanliga platserna och massturismen.

Först besöker vi det fantastiska området Kwai River, Kanchanaburi och sedan besöker vi de 2 gamla huvudstäderna som heter Autthaya och Sukhothai. Vi fortsätter sen norr ut och besöker Chiang Rai och den mytomspunna Gyllene Triangeln. Och även ett besök vid ThaTon som ligger i den allra nordligaste delen av Thailand innan vi avslutar i Chiang Mai.

En rundresa i Thailand kan enkelt kombineras med några nätter på en paradis ö.

Försäkring
Måltider
Entreéavgifter
Rese guide

 

Dag 1 / Hintok River Camp

Vi hämtar dig på ditt hotell i Bangkok och kör mot  Kanchanaburi & River Kwai området. I Kanchanaburi besöker vi kyrkogården och det närbelägna krigsmuseet från andra världskriget. Vi besöker den berömda bron, Bridge Over River Kwai. Här äter vi även vår lunch och fortsätter upp till Hell Fire Pass som är en av de mest kända platserna där många krigsfångar miste livet under andra världskriget. På eftermiddagen kommer vi fram Hintok River Camp där vi checkar in i vårt tält. På kvällen serveras middagen vid en mysig lägereld.

Dag 2 / River Kwai Jungle Rafts

Efter frukosten tar vi en cykeltur längs floden och besöker den lilla byn och tar en titt på den lokala skolan. Vi checkar ut från vår camp och tar tåget på “Death Railway”, namnet kommer från de många fångar som dog under byggandet av denna räls mellan Burma och Thailand. Man tror att det ungefär dog 280 fångar per kilometer då den byggdes. (Totala längden av rälsen är ca 420 kilometer).  Efter lunchen  tar vi en longtail båt uppför floden till River Kwai Jungle Rafts där vi checkar in och tar vi en promenad till närliggande Mon Village.

 

Dag 3 / Kantary Hotel Ayutthaya

Efter frukosten tar en longtail båt tillbaka oss till vår buss och vi fortsätter mot Ayutthaya. Vi stannar längs vägen och äter lunch. Väl framme i Ayutthaya besöker vi de viktigaste sevärdheterna. Denna fornstad var tidigare ett självständigt rike och centrum för handeln i hela Asien.

 

Dag 4 /  Sukhothai Legendha Resort

Efter att ha ätit vår frukost på hotellet fortsätter vi till Lopburi. Staden är känd för sina tempel och för de många aporna som lever här. Det gäller att hålla i sina saker här när vi besöker den lokala marknaden i denna fascinerande stad. Vi fortsätter till Uthai Thani där vi äter lunch ombord på en båt och på eftermiddagen kommer vi fram till Sukhothai, som tidigare var Thailands huvudstad.

Dag 5 / Phrae Phoom Thai Garden Hotel

Efter frukosten tar vi en cykeltur genom Sukhothai Historical Park och vi besöker de flesta sevärdigheterna i de gamla stadsdelarna. Vi fortsätter sedan med buss till Phrae och äter lunch längs vägen. Vi hinner även med ett besök på ett mycket vackert tempel innan vi är framme.

Dag 6  / Laluna Resort Chiang Rai

Efter frukosten tar vi en cykeltur genom staden och vi besöker den lokala marknaden och huvudkontoret till det Danska Östasiatiska kompaniet. Vi tar oss tillbaka till hotellet, checkar ut och fortsätter med buss i riktning mot Chiang Rai. Vi gör ett stopp i byn Phayao där vi äter vår lunch. Innan vi kommer fram till Chiang Rai gör vi ett också ett besök vid det berömda Vita Templet. Eftermiddagen är fri till egna aktiviteter.

Dag 7 /  Maekok River Village Resort

Efter att vi ätit frukost fortsätter till den mytomspunna Den Gyllene Triangeln. Vi besöker Opium Museum och tar en båt tripp på Mekongfloden i området där Thailand, Laos och Myanmar möts. Efter ett spännande och intressant besök äter vi lunch och fortsätter till Mai Sai som ligger vid gränsen till Myanmar. Här, vid Thailands nordligaste punkt har vi också tid till lite shopping. Fram på eftermiddagen kör vi genom det vackra landskapet och kommer fram till Tha Ton och checkar in på vårt hotell som ligger vackert beläget längs Kok floden.

Dag 8 / Maekok River Village Resort

Efter frukosten tar vi en cykeltur runt i de lokala omgivningarna. Åter på hotellet går vi ombord på en longtail båt och färdas på den mysiga floden Kok. Längs färden stannar vi till i ett par små lokala byar och kommer sedan fram till Karen Village. Här kommer vi nära in på och får verkligen se ursprungsbefolkningens vardag. Vi äter en god lunch på Karen Guest House och tar sedan en promenad genom byn innan vi färdas tillbaka till Maekok River Village igen. Eftermiddagen spenderas helt på egen hand.

Dag 9 /  Imperial Mae Ping Hotel

Efter frukosten fortsätter vi till Chiang Dao där vi besöker en liten elefant camp som kallas The Elephant Training Center. Vi ser hur elefanterna badar och den som vill kan ta en tur på elefantryggen. Vi fortsätter mot Chiang Mai, äter lunch och besöker en orkide odling med många olika och mycket vackra orkideer och fjärilar.

Dag 10 /  Imperial Mae Ping Hotel

Efter frukosten besöker vi det mest kända templet i norra Thailand, Doi Supthep. Efter besöket vid templet besöker vi några mindre, men välkända industrier i Sankhampan, där man har lokal silkestillverkning och man tillverkar bland annat även paraplyer. Vi äter vår lunch i Sankhampan och eftermiddagen disponeras fritt för egna aktiviteter.

DAG 11 / Flygplatsen

Efter frukosten säger vi adjö och ordnar med transporten till Chiang Mai Airport.

Norra Thailand / gyllene triangeln!

 

 

Priser från:

14.900 SEK per person (2 resenärer)
9.990 SEK per person (4 resenärer)
8.790 SEK per person (6 resenärer)

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Avgång Duration
Thailand Rundresa 11 Dagar 8 790 kr 0 kr 0 Anytime 11 dagar / 10 nätter

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal 0 kr
Total 0 kr

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is