04

mar
2018

SIEM REAP / ANGKOR WAT / PHNOM PENH / KOH RONG från 6.420 SEK

Posted By : kruwe/ 697

Billiga flyg

  • Kolonial stil i Asien

Ankomst / Siem Reap / 3 Nätter / Deluxe

Vid ankomst till Siem Reap står vår chaufför redo att köra er till stadens centrala delar. Väl framme i Siem Reap bor ni på 4 stjärniga Cheathata Angkor som ligger mindre än 5 minuters promenad till nattmarknaden.

Den stora upplevelsen är att antigen på egen hand eller med hjälp av en guidad tur, uppleva världsarvet Angkor Wat. En alldeles speciell upplevelse är att prova på turen Angkor Wat på Cykel.  Ni upplever då den magiska soluppgången över tempelområdet tidigt på morgonen och innan de flesta besökare hunnit vakna till liv. Det finns många guidade turer som utgår från Siem Reap och vi hjälper er gärna med att skräddarsy ett besök som passar just era önskningar.

Ankomst / Phonm Penh / 3 nätter / Superior

Vår chaufför hämtar er på hotellet i Siem Reap och kör de ca 4 timmarna genom landsbygden till hela vägen Phnom Penh.  Väl framme i Phnom Penh checkar ni på mysiga Rambutan Resort som helt klart är ett av de bästa hotellen i Phnom Penh.

I Phnom Penh finns många intressanta sevärdheter såsom Choeung Ek, Killing Fields,  Royal Palace och mycket mer. Det är också spännande att på egen hand utforska staden som ibland brukar kallas österns Paris. Många byggnader i fransk kolonialstil är bevarade och blandas numera med byggnader av mer modernt snitt.

Koh Rong / 6 Nätter / Bungalow

Från Phnom Penh åker ni i privat transfer söderut till Serendipity Pier som ligger mitt i Shianoukville där båten till paradisön Koh Rong avgår. Väl framme på Koh Rong Sanloem checkar ni in på The One Resort och njuter av Kambodjas finaste stränder och mest klarblåa vattnet man kan tänka sig.

Efter er vistelse på Koh Rong Sanloem åker ni med speedboat tillbaka till fastlandet. Transfer tillbaka till Phnom Penh ingår. Det går även utmärkt att kombinera detta reseförslag med ett besök i Thailand. Efter besöket på Koh Rong kan ni enkelt ta er vidare till Had Lek vid Thailändska gränsen. Från Had Lek är det en relativt kort väg till Koh Chang, som är en av de bästa och finaste öarna Thailand har att erbjuda.

Angkor Wat / Mystik / Spännande Historia

Pris från:

6.420 SEK per person

  • Priset är baserat på ovannämnda hotell eller likvärdigt
  • Rumskategorier: Standard och Superior
  • Transfers ingår samt båt till Koh Rong, tur och retur
  • Frukost ingår
  • Bokningsavgift 500:- SEK per person tillkommer
  • Flyg ingår ej. Kontakta oss gärna för hjälp med detta
Skicka en förfrågan / Siem Reap / Phnom Penh / Koh Rong