04

mar
2018

THAILAND / KAMBODJA från 4.995 SEK

Posted By : kruwe/ 760

Billiga flyg

Kombinationsresa

  • En oförglömlig resa med mystik, kultur och bad

Resebeskrivning Thailand & Kambodja

Ankomst / Bangkok / 2 nätter / Superior

Vid ankomsten till Bangkok checkar ni in på Furama Silom som ligger i hjärtat av Bangkok. Ni har nära till shopping och många mysiga gatukök. Här tillbringar ni 3 nätter, så det finns gott om tid att uppleva Bangkoks myllrande gatuliv och möjligheter till prisvärd och bra shopping. Vi arrangerar flera guidade turer. Så varför inte prova på Food Tour eller Bangkok på Cykel? Vi rekommenderar även att besöka en av de många spektakulära Rooftop Barer som Bangkok är så känt för.

Siem Reap / 3 Nätter / Deluxe Suite

Vid ankomsten till Siem Reaps flygplats så står vår chaufför redo att köra er till Rambutan Boutique Resort som ligger i mitt i Siem Reap. Här har ni möjlighet att antigen på egen hand eller genom en guidad tur uppleva det spännande världsarvet Angkor Wat. Eller varför inte uppleva detta fantastiska tempelområde på cykel då ni även får uppleva den magiska soluppgången innan alla andra besökare har vaknat till liv.

Phnom Penh / 2 Nätter / Standard

Vid ankomsten till Phnom Penh, Kambodjas huvudstad, står vår chaufför redo att köra er till Rambutan Phnom Phen som ligger mitt i denna fantastiska stad. Ni har gång avstånd till *Riverside* där det finns många mysiga restauranger med utsikt över floden som flyter genom Phnom Penh. Här finns många intressanta sevärdheter så som Choeung Ek, Killing Fiels. Royal Palace och mycket mer. Promenera genom staden och låt er imponeras av de många byggnaderna i fransk kolonialstil som bevarats och som numera blandas med byggnader av mera modernt snitt.

Sihanoukville / 6 nätter / Petite Bungalow

Väl framme i Sihanoukville bor ni direkt på The Secret Otres Beach. Staden har Kambodjas mest välkända och vackraste stränder. Förutom sol och bad kan ni njuta av de delikata skaldjuren som serveras på de små restaurangerna längs stranden.

Vi rekommenderar även några nätter på Koh Rong eller Koh Rong Sanloem som är två otroligt fina öar ca 1 timmes färd med båt från Sihanoukville. Se gärna vår film från öarna här. 

Historia / Storstad / Strand

 

 

 

Pris från:

4.995 SEK per person

  • Priset är baserat på ovannämnda hotell eller likvärdigt
  • Rumskategorier: Standard och Superior
  • Transfer ingår
  • Frukost ingår
  • Bokningsavgift 500:- SEK per person tillkommer
  • Mellan Siem Reap och Phnom Penh samt Sihanoukville går det dagligen bussar. Det är ett mycket intressant sätt att resa på och ett bra alternativ till inrikesflyg. Ni kan även boka privat transfer från dörr till dörr.
  • Flyg ingår ej. Kontakta oss gärna för hjälp med detta
Skicka en förfrågan / THAILAND & KAMBODJA