VI VET VAD VI SÄLJER

Vårt koncept är enkelt.

  • Vi har över 15 års samlad erfarenhet av resebranschen i Asien.
  • Vi har skaffat oss mycket erfarenhet om vad svenska resenärer vill uppleva på sin semester för att den skall bli så bra som möjligt.
  • Långvariga och goda kontakter med hotell och samarbetspartners.
  • Själva besökt hotellen.

Vi har en unik möjlighet att erbjuda väldigt låga priser på skräddarsydda resor med priser direkt från hotellen något som väldigt få andra resebolag kan erbjuda. Vi försöker även att alltid själva ha besökt de hotell och platser vi erbjuder då vi tycker det är viktigt att och kan på så viss lättare sammanställa er drömresa!

Du kommer att bli förvånad över hur billigt det faktiskt kan bli.

Vi ställer gärna samman ett reseförslag anpassat just för dig och ditt resesällskap.

Det kostar ingenting och du förbinder dig inte till något. Vi försöker svara dig inom 24 timmar.

HUR KAN VI HA SÅ LÅGA PRISER?

Ni får tillgång till de lägsta priserna direkt från hotell och betalar endast en bokningsavgift på 500:- SEK per vuxen och 250:- SEK per barn. Detta gör att din semester till Asien blir billigare än någonsin.

RESEFÖRSLAG

Om du reser till Asien för första gången kan du välja något av våra många färdiga reseförslag eller bara låta dig inspireras av dem.. Låt oss ge ett förslag på vad vi tror kan passa just dig. Priserna som du ser här på hemsidan är genomsnittspriser. Det betyder att det faktiskt kan bli ännu billigare men också dyrare, åtminstone om du reser mitt i högsäsongen.

RESA MED BARN. VI SÄTTER SÄKERHETEN FRÄMST

Säkerheten är viktigt inte minst för familjer som reser med barn. Därför har vi hög fokus på säkerheten och ser till att det finns barnstolar till dom minsta och att våra chaufförer alltid är utvilade. Vi gör säkerhetskontroller på bilarna och ser till att det finns hastighetsbegränsning med GPS där det är möjligt. På så vis kommer ni fram utvilade och redan från början kan njuta av semestern. För de som önskar ordnar vi så att hela familjen kan bo i samma hotellrum eller bungalow.

ALLTID KONTAKTBARA

Vi vet att det under resans gång kan uppstå frågor och mindre problem som måsta lösas snabbt. Vi sätter storvikt på att alltid vara kontakta bara under eran resa med oss. Så ni får våra direkt nummer och nödfalls nummer om problem uppstår dessa nummer kan ni ringa 24 timmar om dygnet. Vi kan då  snabbt och smidigt hjälpa er.

SUPERDEAL

Vi har mycket bra kontakt med många hotell.  Och vi får erbjudanden om riktigt låga hotellpriser under vissa perioder. Det kan ni dra nytta genom att rabatten vi får går direkt till er. Dessa rabatterade hotell priser gäller oftast under en begränsad tid och blir därmed mindre flexibelt men ett väldigt lågt pris.

FLYGRESAN

Det billigaste sättet att boka flygbiljetten är att gör det själv på nätet. Priserna ändras ju upp och ner och det brukar löna sig att vara ute i god tid. Om du tycker att det är krångligt att själv boka flyget så hör du bara av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.

Kontakta oss gärna för mer information.

Med Vänliga Hälsningar

Jonas Håkansson
Resekonsult